Svedoci smo da je proces digitalne transformacije istisnuo neke stare načine poslovanja, a otvorio put novim. Kako bi ostale konkurentne, kompanije se okreću novim poslovnim modelima, koji zahtevaju digitalizaciju celokupnog poslovanja, promenu organizacije i angažovanost svih sektora.

O Radionici

Edukativna radionica pruža mogućnost malim i srednjim preduzećima da se upoznaju sa konceptom digitalne transformacije, njenim uticajem na poslovanje, glavnim pokretačima i oblastima na koje se treba fokusirati kada je reč o upravljanju inicijativama za digitalnu transformaciju kompanija, bez obzira na veličinu kompanije i industriju u kojoj posluje.

Cilj radionica je da kroz vežbe koje su zasnovane na konkretnim primerima iz tri različite industrije, učesnici “osete” digitalnu transformaciju na delu i budu inspirisani da dalje istražuju ovu temu kako bi osigurali konkurentnost i unapredili svoje poslovanje.

Razlozi da prisustvujete:

• Unapredite svoje znanje u domenu digitalne transformacije i korporativnih inovacija.

• Saznajte koja su vam znanja i veštine neophodne za uspešno upravljanje poslovnim procesima u digitalnom okruženju.

• Razvijte svoje sposobnosti kako biste išli u korak sa savremenim poslovnim izazovima.

• Upoznajte se sa tehnologijama koje su glavni pokretaci digitalne transformacije.

O predavaču:

Momir Đekic je konsultant za digitalnu transformaciju sa decenijskim iskustvom u poslovnoj analizi, dizajniranju i implementaciji složenih IT sistema u javnom i privatnom sektoru. Nakon završetka studija na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, završio je MBA studije poslovne škole Bled u Sloveniji. Vodio je tehničke i poslovne timove u korporacijama i startapima i snažno podržava rastuću zajednicu tehnoloških kompanija u Srbiji kroz saradnju sa relevantnim institucijama. Momir je i dugogodišnji novinar i kolumnista magazina “Svet kompjutera”, a od 2017. godine je i rukovodilac tima zaduženog za razvoj inovacija u kompaniji Telegroup.

Kome je radionica namenjena:

Radionica je namenjena predstavnicima kompanija koji žele da unaprede i digitalno transformišu svoje poslovanje, kao i da se bolje upoznaju sa inovativnim tokovima poslovanja. Radionica je osmišljena tako da odgovara potrebama malih i srednjih preduzeća.

Ucešce je potpuno besplatno, a broj učesnika je ograničen na 20!

Radionica u Zaječaru ce se održati u petak, 24.05.2019. sa pocetkom u 10:00h u Regionalnoj privrednoj komori Zajecarskog i Borskog upravnog okruga na adresi Nikole Pašica 37, Zajecar.

Svoj dolazak možete potvrditi putem online prijave preko OVOG LINKA. Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati ICT HUB putem e-mail adrese vojin.nikolic@icthub.rs ili putem telefona +381 11 411 8881.

O ICT Hub-u:

ICT Hub organizuje radionice digitalne transformacije u sklopu projekta „Igralište Inovacija”, koji je finansijski podržan od strane Americke agencije za međunarodnu saradnju (USAID). ICT Hub je u okviru prethodnog ciklusa sproveo 32 besplatne radionice u 9 gradova Srbije sa raznovrsnim sadržajem i nizom predavaca, a sve u cilju
promovisanja inovativnih nacina poslovanja neophodnih u digitalnoj eri.

ICT Hub, centar za razvoj inovacija i tehnološkog preduzetništva, osnovan je 2014. godine sa misijom da kroz edukaciju, mentorstvo i program povezivanja tehnoloških startup-ova, preduzetnika i IT strucnjaka aktivno ucestvuje u izgradnji tehnološke zajednice u Srbiji.

Za više informacija o ICT Hub-u, posetite njihov sajt.