SlideMi smo tu da vam pomognemo da kreativno delate SlideDobro došli u Dobro došli u POMAK SlideVELIKA SALA SlideMALA SALA

IZNAJMLJIVANJE PROSTORA

Prostor za POMAK dostupan je svim zainteresovanim organizacijama, instutucijama, kompanijama i pojedincima za potrebe održavanja specijalnih programa, koktela, većih ili manjih prezentacija, treninga, seminara, snimanja, konferencija i sl.
Tim POMAK prostora nudi kompletnu uslugu koja ne uključuje samo korišcenje jednog od najmodernijih i najatraktivnijih, kompletno opremljenih prostora u Zaječaru, već i prateće usluge dokumentovanja događaja (foto i video), pripremu PR izveštaja, organizovanje keteringa i sve to u saradnji sa našim članovima i partnerima.

Iznajmljivanje velike sale

Sala od 60 m2 poseduje malu binu za govornike, prezentacionu opremu (projektorsko platno, HD projektor), ozvučenje (mikseta, zvučnici, mikrofoni), flip čart tablu, pogodna je za organizaciju konferencija, sastanaka, prezentacija do 50 sedećih mesta, treninga i sl.

Svim klijentim koji budu želeli da iznajme salu tim Prostora za POMAK pruža mogućnost obezbeđivanja keteringa, kao i pozivanje medija, ukoliko to događaj zahteva.

Nakon 3 sata korišćenja sale poslužićemo i kafe pauzu do 35 osoba – kafa ili čaj, flaširana voda za govornike.

Iznajmljivanje male sale

Sala od 20 m2 sa konferencijskim stolom i 12 stolica, pogodna za organizaciju manjih sastanaka i radionica, konferencija za štampu i sl.

Sala poseduje prezentacionu opremu (smart televizor), flip chart tablu, ozvučenje.

Za potrebe događaja, konferencije za štampu npr. tim Prostora za POMAK će umesto vas uputiti poziv medijima iz Zaječara i cele Timočke Krajine.

Nakon 3 sata korišćenja sale poslužićemo i kafe pauzu za do 12 osoba – kafa ili čaj, flaširana voda za govornike.

Konferencije za štampu

Iznajmljivane kompletno opremljene male sale za potrebe konferencija za štampu,pozivanje medija,kafa, čaj, voda za sve učesnike