Zoran Mirković
Zoran MirkovićBackend developer
Strastveni Backend web developer sa preko 10 godina iskustva u PHP-u, Laravel i WordPress platformi i sa odličnim poznavanjem HTML5, CSS3, JS i JQuery programa. Godinama je radio za veb agenciju iz UK-a, a danas radi za veb agenciju iz Beograda. Njegov moto je: Sve može da se završi, samo je potrebno vreme.
Miloš Stanković
Miloš StankovićAPIS Strategic
Miloš Stanković je master software inženjer FON-a. Vlasnik mikro firme APIS STRATEGIC. Fullstack developer i odskora release manager u američkom startup-u SUPER (hellosuper.com). Takođe, Miloš je i Android developer, product manager i suvlasnik u Chooster-u (chooster.com)
Marko Perendić
Marko PerendićFrontend developer
Rodjen je 1996. godine u Zaječaru, gde završava Gimnaziju. Marko je Frontend programer, a tehnologija koju najviše koristi je ReactJS. Slobodno vreme troši na prijatelje, prirodu, bavljenje muzikom i na loše fore. Pomakov 007.
Andrija Slavković
Andrija SlavkovićJunior Backend developer
Junior Backend Developer, većinom se bavim razvojem WordPress aplikacija. U slobodno vreme prati motosportove i spava.
Marko Racić
Marko RacićProduct designer
Diplomirao na Beogradskoj politehnici na odseku za dizajn. Trenutno radi na polju dizajna proizvoda, nameštaja i enterijera. Iza sebe ima mnoštvo uspešnih projekata iz ovih oblasti i trenutno teži ka usavršavanju iz oblasti 3D modelovanja i 3D renderinga. Realizaciju svog rada zasniva na realnom sagledavanju prostora i problema uz šta koristi raznovrsne softverske pakete. U Prostoru za Pomak je pronašao idealno okruženje u kome može napredovati kroz saradnje i komunikaciju sa kolegama iz sličnih oblasti.
Iva Stojković
Iva StojkovićAndroid app developer
Rođen u Zaječaru 1989. godine, studirao na Matematičkom fakultetu, odsek informatika. Kao Android developer, sa više od 5 godina iskustva, radio je na nekoliko razvojnih projekata. Tokom ovog perioda radio je za nekoliko internacionalnih kompanija, kao što su Ruska kompanija Mera i Švajcarska kompanija Avawomen. Takođe je bio deo nekoliko startap-ova. Poznaje nekoliko programskih jezika od kojih izdvaja Java i Kotlin.
Miljan Džudović
Miljan DžudovićEmbedded software developer
Embedded software developer, orijentisan najviše na razvoj IoT uređaja, dakle povezivanjem raznih uređaja (sijalice, utičnice, tostere, vozove, automobile, medicinsku opremu, mašine i alate u fabrikama) na Internet i omogućavanjem njihove međusobne komunikacije, a sve u cilju poboljšanja udobnosti i bezbezbednosti života ljudi.
Obožava Linux i ideju slobodnog softvera i Interneta, a C i C++ su mu omiljeni programski jezici. Slobodno vreme mu je ispunjeno boravkom i aktivnostimam u prirodi. Na mrežama je potpisan sa @dzuda11
Deni Pavlović
Deni PavlovićNCR Coordinator
Kao srednjoskolac se bavio glumom. Kao student svoje dane je provodio u saradnji sa nevladinim organizacijama. Diplomirani ekonomista, trenutno zaposlen kao koordinator implementacije u NCR-u.