Treću godinu zaredom, Timočki Omladinski Centar na godišnjicu otvaranja Prostora za POMAK, 25. oktobra 2019. godine, organizovaće POMAK konferenciju o frilensingu, startUp- ima, omladinskom preduzetništvu i radu putem Interneta.

Sa željom da Prostor za POMAK postane centar znanja i inovacija u Timočkoj krajini, TOC je pre tri godine počeo sa realizacijom POMAK konferencije, sa idejom da postane tradicionalna, a ova treća po redu konferncija baš i govori u prilog tome.

Kao i prethodnih godina, tako i ove POMAK konferencija okupiće profesionalce, uspešne stručnjake, frilensere i preduzetnike, koji će mladim ljudima prezentovati svoj rad i prednosti rada putem Interneta, mogućnosti koje donosi razvoj kreativnih industrija i novih tehnologija. Takođe, pružiće priiliku za svojevrsnu razmenu iskustava među ljudima koji rade putem interneta i iz CoWorking prostora.

Program 3. POMAK konferencije u Zaječaru biće raznovrsta, a posetioci će imati priliku da tokom predavanja i  panela čuju isksustva ljudi koji su pokrenuli svoje startUp-e, kako iz Zaječara, tako i iz drugih gradova, ali i frilensere iz Zaječara. Takođe, imaće priliku da prođu kroz mini #d i VR laboratoriju, al i i da čuju više o 3D modelovanju, kao i o VR-u.

Konferencija je namanjena mladima iz Zaječarskog i Borskog okruga, a učešće na konferenciji je besplatno.

Ukoliko želite da učestvujete na POMAK konferenciji o frilensingu neophodno je da popunite prijavni formular.

Prijave su otvorene do 23. oktobra 2019. godine, do 23:59h. Odabrane učesnike obavestićemo o učešću u četvrtak 24. oktobra 2019. godine do 12 časova.

POMAK konferenciju realizuje Timočki omladinski centar u okviru projekata “Osnaži se, pokreni se” podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.