Nakon uspešno održanih besplatnih seminara u Novom Sadu u decembru prošle i u Beogradu u martu ove godine, sledeći seminar „Trudnoća je dar – Powered by Philips Avent“ koji predvode poznata lica RTS-a, voditeljke najpopularnijeg kviza u Srbiji – Slagalice, Kristina Radenković i Marija Veljković  biće održan u Zaječaru 22. aprila od 12 do 16 časova u Prostoru za Pomak.

Prijave za seminar su otvorene do petka, 20. aprila u 16 časova, a buduće mame mogu se prijaviti putem Facebook i Instagram profila Trudnoća je dar tako što će svoje ime, prezime i broj telefona poslati u inbox (direktnu poruku). 

Besplatan seminar za trudnice održaće 3 stručna predavača među kojima su dr Ivan Čikarić – ginekolog akušer, dr Nenad Urošević – anesteziolog i viša medicinska sestra Slađana Crvenkov koja će ispred Philips Aventa održati radionicu o dojenju. Kristina Radenković i Marija Veljković biće moderatorke seminara sa kojima će posle predavanja biti upriličeno neformalno druženje. Tokom seminara organizovana je i pauza za ručak tokom koje će biti posluženi ukusan ketering.

YouTube kanal  ,,Trudnoća je dar” prvenstveno je nastao kao priručnik za buduće mame napisan iz  iskustva nekoliko mama. Napravljen da bi se svaka trudnica osećala bolje i saznala odgovore na  pitanja koja je muče u tom osetljivom, a predivnom životnom periodu. Marija Veljković, majka troje dece, Kristina Radenković, mama nedavno rođene devojčice i njihove gošće učestvovale su u stvaranju ovog vodiča kroz najlepših devet meseci.

Nakon što je ovaj kanal dostigao više od pola miliona pregleda i što se više od 12000 mama priključilo Facebook stranici „Trudnoća je dar“, Kristina i Marija su odlučile da iz online sveta pređu na lično upoznavanje sa budućim majkama i zajedno, uživo razmenjuju iskustva i nauče važne stvari od stručnjaka tokom seminara.