Nakon započetih radionica fotografije i grafičkog dizajna, na red je došao i početak radionica na temu organizacije događaja. Sa mladima, učesnicima Škole za kreativni POMAK kroz ovu temu proći će Sanja Šišović, dugogodišnja saradnica Timočkog omladinskog centra, koja dolazi iz naše partnerske organizacije CAZAS iz Crne Gore.

U narednim danima Sanja će sa mladima proći kroz sve segmente organizacije jednog događaja. Pričaće sa njima o tome na šta je sve potrebno obratiti pažnju tokom organizacije jednog događaja, kako izgleda proces planiranja jednog događaja i da li je on isti za svaki događaja ili se razlikuje od vrste događaja. Takođe, saznaće koga je sve neophdono uključiti u organizaciju i realizaciju jednog godađaja, a saznaće i koje sve vrste događaja postoje, a za neke od njih i ne smatraju da spadaju u oblast organizacije događaja. 🙂

Sanja SISOVIC je omladinska radnica, trener, koordintor omladinskih programa, ali i konsultant za PR, marketing i menadžment u Crnoj Gori. Ona je do sada učestvovala u organizaciji Sea dance festivala Crna Gora, Bedem festa u Nikšiću, a bila je i deo press centra zaječarske Gitarijade dugi niz godina.

Kao ekonomista ima više od 8 godina iskustva u radu sa mladima i izgradnji kapaciteta mladih. Jedna je od osnivača VEF – studentske NVO koja se bavi zapošljavanjem i neformalnim obrazovanjem mladih. Do sada je sarađivala sa mnogim kompanijama u obuci nezaposlenih mladih i obezbeđivanju besplatne izgradnje kapaciteta i praksi za mlade studente i dugotrajno nezaposlene osobe. Do sada je učestvovala na mnogim međunarodnim, regionalnim i nacionalnim obukama i konferencijama.