U Prostoru za POMAK, u utorak 20. februara 2018. godine, sa početkom u 17 časova biće odražana radionica o Crowdfundingu, tj. grupnom finansiranju.

Tokom radionice svi zainteresovani moći će da čuju kratak uvod u Crowdfunding, 6 osnovnih elemenata uspešne kampanje grupnog finansiranja, planiranje, građenje publike i zajednice, storrytelling, komunikacija i promocija kampanje.

Predavač na radionici biće Jes Bailey, stručnjak za crowdfunding. Radila je u marketingu i komunikacijama i u toj oblasti je specijalizovala prikupljanje sredstava za projekte preko crowdfunding kampanja. U prethodnom periodu Jes je radila sa organizacijama i startapima iz Velike Britanije, Egipta, Holandije i Bangladeša. Takođe vodila je Cabinet Office funded program kroz mentorske sesije i radionice o crowdfunding-u dobrotvornim ustanovama u 12 gradova u Engleskoj.  Ona je osnivač Crowdfund 360. Njen cilj nije samo da pomogne preduzetnicima i društvenim (socijalnim) preduzetnicima da dođu do sredstava za njihov projekat, već i da im istovremeno pomogne da pronađu svoju publiku i marketing.

Još ekpertiza Jes Bailey u par brojki:

Ukupna prikupljena suma: 1.203.000£
Broj kampanja: 52 organizacije
Sponzori: 6053

Učešće na radionici je besplatno, a zbog ograničenog broja mesta neophodno je da svoje mesto rezervišete slanjem imena i prezimena i kontakt telefona na email konkurs@toc.rs