Komunikacija je možda jedan od najvažnijih segmenata u biznisu. Bilo da želite da prodate neki proizvod ili želite da predstavite nešto što radite, potreban vam je dobar javni nastup. Kako bi ono što želite da kažete došlo do vaše ciljne grupe, potrebno je definisati dobru poruku koju želite da prenesete, ali i da znate kako da je iskomunicirate, tj. kako da dođe do vašeg cilja.

Kako bi vam pomogli da poboljšate svoj javni nastup i naučili koje su vam veštine potrebne za dobar javni nastup, organizovaćemo u subotu 30. marta 2019. godine u Prostoru za POMAK radionicu Javnog nastupa.

Javni nastup ne predstavlja samo nastup u medijima, već i razgovor sa nepoznatom osobom kojoj želite da predstavite svoj posao, hobi ili neku drugu aktivnost.

O predavaču:
Jovana Denčić je vršnjački karijerni savetnik poslednjih 5 godina. Vodi praksu za mlade i koordinatorka je programa ključnih veština (soft skills factory) koji čine radionice na kojima se usavršavaju ključne veštine za zapošljavanje.

Učešće je besplatno uz neophodnu prijavu za radionicu.

Prijave su otvorene do petka 29. marta 2019. godine u 12h (podne), nakon čega ćemo obavestiti putem maila odabrane učesnike o vremenu održavanja treninga.

Radionicu organizuje Timočki Omladinski Centar u okviru projekata POMAK – Think outside the box, podržanog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Srbiji.