U sredu, 25. aprila 2018. godine, održava se prvi WP MeetUp u Boru, Prostorije IT Centra Bor, sa početkom u 18h.  Prisustvo predavanjima je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane.

Možda ste već čuli za projekat nazvan Gutenberg, po genijalnom revolucionaru izdavaštva, ali se sigurno pitate od kakve će koristi to biti vama. Ko će uočiti najveću razliku? I šta će se to promeniti u vašem svakodnevnom radu? 

Uros Tasic
Predavač na temu WordPress-a, WordPress bloger bavi se razvojem pluginova i custom WordPress rešenja, hobi mu je kuvanje, putuje i istražuje internacionalnu kuhinju i običaje.

Sa planovima za razvoj srpske WordPress zajednice upoznaće nas Nemanja Cimbaljević. Odgovoriće na vaša pitanja o zajednici, kako postati član, kako možete organizovati meetup u vašem gradu. 

Nemanja Cimbaljević
Programer od 2005. godine i veliki pobornik otvorenog koda i zajednice. Volonter, predavač, ko-organizator WordPress događaja u Srbiji, ali i širom Evrope.

O predstojećem WordCamp Europe koji ćemo organizovati u Beogradu u junu ove godine pričaće Milan Ivanović. Gde, kad, zašto WordCamp Europe!?

Milan živi za WordPress, organizator je WordCamp Europe 2018 i WordCamp Belgrade, prvi čovek WordPress Srbije, a u slobodno vreme (potpuno neočekivano) drži predavanja o WordPressu i skuplja (gotovo iznenađujuće) majice sa raznoraznih WordPress događaja.

Više o događaju na Facebook-u.