Jedan od razloga zašto nam je teško da imamo ispunjen i srećan život, ukoliko ga naša porodica nije imala, je taj što podsvesno osećamo konstantnu krivicu ako živimo drugačije od njih. Potrebna je hrabrost za srećan život ako to nije bio slučaj sa našom porodicom(precima), zato što podsvesno imamo osećaj da ih ugrožavamo živeći srećno i uspešno. Kada cenimo naše korene i integrišemo u sebe sve naše pretke, dobijamo snagu koja nam pomaže da sprovedemo sve životne projekte na pravi način. Poredak ljubavi (Porodični raspored) nam pomaže u tome.

Pozivamo vas na radionicu “Uticaj predaka na sadašnji trenutak” koja će se održati u nedelju 3. decembra 2017. godine u 12h u Prostoru za POMAK u Zaječaru (ul. Generala Gambete br. 44, VIII sprat).

Porodični raspored ili poredak ljubavi jedna je od metoda tradicionalne medicine koje je Ministarstvo zdravlja Republike Srbije ozvaničilo prema čl. 6. Pravilnika o bližim uslovima, načinu i postupku obavljanja metoda i postupaka tradicionalne medicine (Službeni glasnik Republike Srbije, br.119 od 14. decembra 2007).

Poredak ljubavi – porodični raspored je početkom 80-tih godina prošlog veka pod uticajem primalne terapije, transakcione analize, hipnoterapije, geštalt psihologije i različitih oblika grupne terapije, razvio i, prilagodivši ga savremenom terapeutskom pristupu, metodološki uokvirio nemački psihoterapeut, filozof, teolog i pedagog Bert Helinger. Poredak ljubavi uspešno se primenjuje na svim kontinentima, a pored popularnog naziva „Order of Love“ poznat je i pod terminima „Familienaufstellung“, „Constellation Work“ ili „Hellinger-Work“.

Poredak ljubavi – porodični raspored je fenomenološki metod, koji svojim efikasnim isceliteljskim dejstvom prevazilazi okvire klasičnog terapeutskog rada. To je način isceljivanja koji uključuje kako ono nama nepoznato transpersonalno, tako i unutrašnje duševno područje, isprepleteno s odnosima unutar porodice i šireg društvenog okruženja. Ovaj postupak istovremeno prevazilazi granice ličnog i omogućava uvid u transgeneracijske dinamike i njihovo delovanje na pojedinca.

Više na: http://www.marijatrickovic.com/poredak-ljubavi/ i facebook događaju.