Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na drugu Infosesiju u sklopu promocije poziva za dodelu sredstava HRABRI ISKORACI U NOVIM KULUTNIM PRAKSAMA FONDACIJE JELENA ŠANTIĆ, jedinstvenog programa koji već treću godinu podržava inovativne inicijative u umetnosti i kulturi, koje doprinose društvenom razvoju lokalnih zajednica.

Infosesiju organizuje Fondacija Jelena Šantić u saradnji sa Timočkim omladinskim centrom, a uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju i Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, sa idejom da podržimo organizacije civilnog društva u pripremi njihovih predloga projekata. Takođe, želimo da oslušnemo i stavove lokalne zajednice u vezi sa vašim potrebama u domenu kulturnih i umetničkih praksi, te kako one mogu da odgovore na izazove sa kojima se građani i građanke susreću u svojim zajednicama.

Na Infosesiji će govoriti: Dunja Marušić, Timočki omladinski centar, Irina Ljubić, direktorka Fondacije Jelena Šantić, i Ivana Milenović Popović, Dah teatar, organizacija dobitnica granta.

Info sesija biće održana u Zaječaru, u petak 8. decembra 2017. godine, u 13h, u Prostoru za POMAK (Generala Gambete 44, 8. sprat).

O samom programu donacija informacije možete pronaći na: http://fjs.org.rs/otvoren-konkurs-hrabri-iskoraci-u-novim-kulturnim-praksama-2/

Za načine apliciranja pogledajte online formular.

O samom događaju možete se informisati i na Facebook event-u.

Poziv i agendu događaja možete pogledati preuzimanjem .pdf dokumenta (1.5MB).