Dve naizgled odvojene, ali u suštini nerazdvojne teme predstaviće nam Nina Petrov i Ana Maksimović kroz vikend MeetUp – Radionicu Smart & Digital

Subota 30. novembar – Digitalne Gorile : Da li mi koristimo internet ili internet koristi nas?
Nedelja 1. decembar – Digitalni Nomadi: Šta on/ona to radi “preko interneta”?

  • Čemu vam služi internet?
  • Kako regulišete vreme provedeno na društvenim mrežama?
  • Šta učite online?
  • Kako da najbolje iskoristite mogućnosti koje vam pruža digitalna revolucija?

samo su neka od pitanja na koja ćemo tražiti odgovor na ovim radionicama.

Pridružite nam se u surfovanju kroz online zajednice, savremene karijere, profesionalni razvoj u virtuelnoj realnosti, open source tehnologije i druge kutke interneta.

Prvog dana radionice bavimo se ličnom analizom i anamnezom naših digitalnih profila, na koje načine možemo unaprediti naše veštine i kompetence, kao i iskoristiti sve pogodnosti koje nam pruža besplatni online obrazovni kanali.
Nedeljna radionica rezervisana je za razgovor našim profesionalnim usmerenjima, mogućnostima za napredak, razvoj, i mobilnost. Razmotrićemo prednosti i mane online poslovanja, a dotaći ćemo se i Internet bezbednosti i pogodnostima koje nude digitalne zajednice.

Učešće na vikend meetup – radionici je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava neophodna. Možete se prijaviti jednsotavnim popunjavanjem prijavnog formulara.

Prijava se radi za oba dana, nije moguće prijavljivanje samo za jednu radionicu.

Ovaj MeetUp realizuje Timočki Omladinski Centar u okviru projekta Osnaži se, pokreni se! podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.