Nastvaljamo sa online obukama u okviru program POMAK transformer namenjene učesnicima pomenutog programa, preduzetnicima, mikro i malim preduzećima iz zaječarskog i borskog okruga.

U dogovoru sa donatorima iz EUpro programa odlučili smo da 6. u nizu obuka bude otvorena i za druge učesnike pored ranije odabranih učesnika programa POMAK transformer, koji su do sada već učestvovali na 5 obuka za unapređenje poslovanja. Šesta obuka biće organizovan na temu Potencijalni izvori finansijske podrške u poslovanju. Ovu obuku poverili smo Milivoju Jovanoviću, a biće organizovana u četvrtak 16. aprila 2020. godine, sa početkom u 17h i planirano trajanje je 3 sata.

Obuka će biti realizovana putem ZOOM platforme, a ukolikoniste učesnik program POMAK transformer, a želite da učestvujete na ovoj obuci neophodno je da se za istu prijavite putem forme za prijavu.

Učešće bez prethodne prijave nije moguće, te ukoliko ste za istu zainteresovani, pozivamo vas da se prijavite do četvrtka 16. aprila do 15 časova.

Milivoje Jovanović svoje akademsko obrazovanje započeo je kao student Ekonomskog Fakulteta Univerziteta u Nišu, a uspešno nastavio na Executive Master of Business Adminstration (EMBA) studijama u Velikoj Britaniji – City College, Univerzitet u Šefildu. 2012. godine objavio je magistarski rad “Uticaj svetske ekonomske i finansijske krize na poslovanje preduzetnika i MSP u Srbiji“.

Nakon uspešne karijere u međunarodnim organizacijama (OEBS, HELP) i finansijskom sektoru u Srbiji (SoGe, Unicredit banka) , Milivoje je odlučio da stečeno znanje i profesionalno iskustvo primeni u nevladinom sektoru, kao jedan od osnivača NVO ENECA koja je od 2005 do danas podržala osnivanje i proširenje poslovanja za 2500 malih i porodičnih biznisa.
Program „Pokreni se za Posao“ koji je Milivoje kreirao 2009., ima za rezultat osnivanje i proširenje poslovanja za preko 900 malih i porodičnih biznisa u 117 opština u Srbiji, u kojima radi preko 5000 zaposlenih.