Uvek ste hteli da imate profil na poslovnoj mreži LinkedIn, ali niste znali  kako voditi takav jedan profil i šta bi sve on trebalo da sadrži? Kako to poslodavci dođu do potencijalnih zaposlenih putem LinkedIn poslovno/društvene mreže? O svemu tome pričaće nam na još jednoj POMAK radionici Anđelija Đenić iz HTEC grupe, u subotu 1. juna 2019. godine, u 11 časova, u Prostoru za POMAK (Generala Gambete 44/8).

O radionici:

LinkedIn u modernom poslovnom svetu sa svojih preko 600 miliona korisnika u 200 zemalja sveta predstavlja najrasprostranjeniji alat za profesionalno umrežavanje. Na predstojećoj radionici ćemo učesnicima detaljnije približiti ovu platformu koja danas ima ključnu ulogu u uspostavljanju i održavanju odnosa između klijenata, poslodavaca i zaposlenih; prilikom potrage za novim poslovnim mogućnostima i u građenju poslovne reputacije i ličnog brenda.

Za prvi deo događaja predviđena je radna sesija sa ciljem razvijanja praktičnih veština za kreiranje i unapređenje ličnog profila na LinkedIn-u. Ključne teme biće: šta je to što čini dobar LinkedIn profil, kako sastaviti informativno i upečatljivo predstavljanje i popuniti različite delove profila, kako učiniti profil vidljivijim potencijalnim poslodavcima i regruterima.

U drugom delu događaja ćemo se kroz diskusiju baviti pitanjem kontinuiranog prisustva na platformi i građenjem ličnog brenda. Ključne teme biće strategije za širenje profesionalne mreže, povezivanje sa linkedIn zajednicom, te kreiranje i deljenje jedinstvenih sadržaja.

O predavaču:

Anđelija Đenić se bavi regrutacijom i zapošljavanjem u kompaniji HTEC, a LinkedIn vidi kao svog glavnog partnera u poslu. Radom u IT-ju uspela je da spoji ljubav ka praćenju tehnoloških trendova, organizacionom razvoju i saradnji sa lokalnom zajednicom što je nešto u čemu naročito uživa. U slobodno vreme voli da putuje, posećuje konferencije i popije tamno zaječarsko sa prijateljima nakon posla.

Kao i do sada, učešće na radionici je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta, prijava je NEOPHODNA.

Poželjno je da za potrebe radionice učesnici ponesu svoj lap top računar.

Radionicu organizuje Timočki Omladinski Centar, a u okviru projekata Think outside the box, podržanog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Srbiji.