TOC i Prostor za POMAK nastavljaju sa nizom radionica koje se tiču rada putem Interneta, samozapošljivosti i rada iz CoWorking prostora.

Ovaj put vam predstavljamo radionicu o dropšipingu, novom biznis modelu na Internetu, tj. trgovina i zarada putem Interneta. Radionicu će održati Miloš Vasić, dropšiper i dugogodišnji preduzetnik.

Radionica je koncipirana tako da se sastoji iz dva dela. U prvom delu Miloš će prezentovati dropšiping biznis, sve njegove prednosti i mane kao i korisne savete koji će mnogo značiti svakome ko ulazi u ovaj, trenutno najpopularniji, onlajn biznis model. U drugom delu radiće se praktično, što znači da će Miloš na uživo primeru napraviti shopify prodavnicu i pokazati nam kako na najbolji i najlakši način možemo da započnemo dropšiping biznis.

Saznaćete kako se otvara prodavnica, kako se biraju proizvodi za dropšiping, kako se ti proizvodi importuju i naravno kako da se kompletira ceo šop kako bi bio spreman za pokretanje. Pored toga, biće i reči o facebook oglašavanju, metodama, najpopularnijim nišama (oblastima) za dropšiping i koji su to najbolji platni procesori koji se koriste za primanje novca.

Kao i do sada, učešće na radionici je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta, prijava je NEOPHODNA.

O predavaču:

Miloš Vasić kao svoj prvi ozbiljniji susret sa poslovanjem navodi otvaranje fastfood objekta u svom rodnom Blacu, sa svojih 20 godina, tačnije u februaru 2010. godine. U međuvremenu ređali su se razni biznisi, neki veoma uspešno a neki i dosta neuspešno, u svakom slučaju, više od 8 godina ozbiljnog iskustva je iza mene.U julu 2017. prvi put saznaje za dropšiping biznis, nakon čega izučava više o tome, šta podrazumeva i kako izgleda, da bi već u avgustu pokrenuo svoj prvi online shop.

Nakon uspeha u Dropšipingu, odlučuje da stečeno znanje ne zadrži za sebe već da ga nesebično podeli sa drugima. Prvenstveno je to išlo kroz Mentor program, da bi kasnije pokrenuo i svoju Dropšiping Akademiju koja do sad broji preko 500 polaznika.

Radionicu organizuje Timočki Omladinski Centar, a u okviru projekata Think outside the box, podržanog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Srbiji.