I pre zvaničnog proglašenja vanrednog stanja, a samim tim i tada preporuka za obustava aktivnosti koje podrazumevaju okupljanje ljudi u zatvorenom prostoru, naš tim odlučio je da preostale 4 obuke u okviru programa POMAK transformer odloži do daljeg.
S obzirom da se vreme obustava vanrednog stanja i nomralizovanje realizacije aktivnosti još ne zna, odlučili smo da preostale 4 obuke realizujemo online.
Prva u nizu od preostale 4 bila je obuka na temu Brenda – vizuelnog identiteta kompanija, a biće realizovana u subotu 11. aprila 2020. godine.
Ova obuka poverena je Zaječarcu koji živi i radi na relaciji Zemun – Zaječar, Vuku Niniću.

Vuk Ninić dipl.ing, sertifikovani Adobe Ekspert (ACE) i licencirani Adobe Instruktor (ACI). Godinama vrlo uspešno radi u oblastima web i grafičkog dizajna, balansirajući između digitalnog i opipljivog sveta. Za sebe kaže da je perfekcionista po pitanju dizajna i vizuelnih komunikacija.
Aktivno se bavi primenjenim grafičkim dizajnom, razvojem novih pristupa u web dizajnu, frontend developmentom i kreiranjem internet marketing strategija. Višegodišnje iskustvo gradio je učešćem u brojnim projektima, kao i njihovim vođenjem, među kojima su i oni za LINK group, Ušće TC, Naxi radio, Srpsku pravoslavnu crkvu, Timočki Omladisnki Centar, Zorka Opeku, Srednju školu za informacione tehnologije,
Savremenu gimnaziju, DOT Company, Srbijagas i mnoge druge.
Vuk je tvorac je više kurseva iz oblasti dizajna i frontend razvoja. Više od decenije predaje u tim oblastima i za njih tvrdi da je jedina konstanta – stalna promena. Uporedo angažovan kao predavač na ITAcademy i dve visokoškolske ustanove. Suorganizator je nekoliko TEDx konferencija.