Čuli ste za nekada za taj čuveni NLP i imate nedoumicu na koji način ova edukacija može da vas podrži u vašem ličnom ili profesionalnom razvoju?


Želite promenu u životu, a niste sigurni odakle da krenete? Imate puno ciljeva, ličnih i poslovnih, a ne nalazite načine da ih ostvarite, ili vam teško ide? Imate izazove u komunikaciji sa pojedinim ljudima u okruženju ili na radnom mestu? 

NLP info veče je pravo mesto za vas! 

Zašto?

11. maja 2018. godine od 19 do 20.30 časova (Prostor za Pomak, ul. Generala Gambete br. 44, VIII sprat, Zaječar) NLP trener kompanije Energy House, Tamara Radosavljević, predstaviće vam kako tačno uz Neuro-lingvističko programiranje možete da rešite ove izazove. 

NLP info veče smo osmislili sa željom da vam u prijateljskoj i prijatnoj atmosferi pomognemo u tome da spoznate prednosti NLP-a i to da li je ova edukacija prava za vas. 

Ovaj internacionalno sertifikovani devetomesečni razvojni trening je podržao milione ljudi širom Srbije i sveta da unaprede život u svim aspektima (porodica, posao, zdravlje, ljubav, okruženje…) 

Više o NLP-u saznajte na ovom linku http://nlpenergyhouse.com/nlp-practitioner/

Radujemo se ovom druženju, jer izazove je najbolje rešavati u dobrom društvu! 

Ulaz je besplatan a prijave su obavezne. Rezerviši svoje mesto već sada. Pošalji poruku na mejl nis@nlpenergyhouse.com ili pozovi broj +381 65 222 32 29 

Vidimo se 11. maja (prostor Pomak, ul. Generala Gambete br. 44, VIII sprat, Zaječar) od 19 do 20.30 časova.

Opširnije: Facebook događaj // NLP Info veče – Zaječar