POMAK – konferencija o kreativnim industrijama i socijalnom preduzetništvu mladih biće organizovana od 22-25. januara 2015. godine u hotelu „Jezero“ na Borskom jezeru kod Bora.

Ranije je putem javnog poziva za učešće odabrano osamdeset predstavnika organizacija mladih i za mlade koji će imati priliku da unaprede svoja znanja, veštine, iskustva i umreže se kako bi razvili inicijative za poboljšanje socijalnog položaja i ekonomske situacije mladih u Srbiji kroz socijalno preduzetništvo i kreativne industrije.

Zbog ograničenog broja učesnika, a uzimajući u obzir veliko interesovanje za učešće na konferenciji i važnost ove teme tokom konferencije u sali za rad će biti postavljen i tweet wall tako da će svi zainteresovani moći jednostavnim korišćenjem haš taga #pomakSRB da prate tok konferencije, ostave svoj komentar ili se uključe u diskusiju.

 

Na konferenciji će govoriti:

Projektom je predviđena izrada priručnika POMAK – Kreativno preduzetništvo za održivost organizacija civilnog društva koji je odštampan i biće podeljen učesnicima, a delove priručnika možete pronaći u biblioteci na ovom sajtu.