Nakon MeetUp-a o Web preduzetništvu, nastavljamo sa serijom MeetUp-ova. Ovaj put na red je došao UpWork, a MeetUp na ovu temu biće organizovan u petak 22. februara 2019. godine, u Prostoru za POMAK, Generala Gambete 44/8 (zgrada nekadašnje Timogradnje), sa početkom u 18 časova.

O temi:

UpWork je jedna od najvećih i najpopularnijih platformi za freelancere sa najvećim brojem različitih poslova.

Na ovom MeetUp možete čuti kako da se registrujete na toj platformi, savete na šta da obratite pažnju I kako da poboljšate profil, kao i kako da otvorite račun koji vam je potreban.

O predavaču:

Teodora Despotović već tri godine radi preko ove platforme i radila je na različitim poslovima i susretala se sa različitim klijentima. Zahvaljujući ovoj platformi, definisala se kao IT Project Manager, a zahvaljujući svom stalnom klijentu, radi i kao cyber security inženjer za kompaniju u SAD.

Kao i do sada učešće je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta neophodno je da rezervišete svoje mesto popunjavanjem kratkog prijavnog formulara.

MeetUp organizuje Timočki Omladinski Centra, a u okviru projekata Think outside the box, podržanog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Srbiji.