Prostor za POMAK svoja vrata nije zatvorion i tokom pandemije za svoje stalne stanare koji su uz mere zaštite mogli, ukoliko su želeli da dolaze i rade iz coworking prostora. Međutim iznajmljivanje sale i organizovanje događaja i naših, kao i biznis sektora i udruženja građana izostalo je odmah po uvođenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije.

Ipak, nakon ukidanja vanrednog stanja, uz mere zaštite naš CoWorking je od ponedeljka 11. maja otvoren i za dnevne i nedeljene stanare, ali i nove mesečne stanara/članove. Ukoliko se zateknete u Zaječaru ili ste več tu, potreban vam je prostor za rad, jer vam nije zgodno da radite od kuće iako su prilike trenutno takve da ne možete raditi iz svojih kancelarija iz drugih gradova u Srbiji, dobrodošli u Prostor za POMAK.

CoWroking asocijacija Srbije stavila je na papir niz mera kojih se treba pridržavati tokom rada u CoWorking prostorima širom Srbije, te vam ih mi donosimo u nastavku. Mi ih se u Prostoru za POMAK pridržavamo, pa je dobro pročitati ih pre dolaska u naš prostor za rad.

CoWorking zajednica Srbije – mere protiv Covid19 u Cowroking prostorima