Pored MeetUp-ova na različite, a opet slične teme, počinjemo i sa realizacijom jednodnevnih radionica koje mogu pomoći u poslovanju mladim preduzetnicima i frilenserima koji rade putem Interneta.

Prva u nizu radionica biće održana u subotu 23. Februara 2019. Godine u 17 časova u Prosotru za POMAK. Tema radionice je Cyber Security-a i kako se zaštiti od prevara koje trenutno kruže Internetom.

Broj učesnik radionice je ograničen na 20, a učešće je besplatno.

Za učešće na radionici možete se prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara.

O vremenu radionice obavestićemo učesnike mailom, nakon završetka prijava.

O temi:

Phishing je jedna od popularnih prevara koje trenutno kruže Internetom. Iako često imamo utisak da se to nama neće desiti, istina je da hoće, samo je pitanje vremena. O tome kako primetiti ovakvu prevaru, kao i o posledicama iste, i kako da se zaštitite, možete čuti na ovoj radionici.

O predavaču:

Teodora Despotović trenutno radi kao IT Project Manager i cyber security inženjer za kompaniju iz SAD-a. Ovim poslom se bavi tri godine i cilj joj je da ovakvim radionicama doprinese podizanju svesti o tome kakve nas sve opasnosti vrebaju na internetu i kako da se od toga zaštitimo.

Radionicu organizuje Timočki Omladinski Centar, a u okviru projekata Think outside the box, podržanog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Srbiji.