Nakon prvih uspešno organizovanih Realnih susreta sa poslodavcima Timočki omladinski centar i Prostor za POMAK organizuju 2. Realne susrete sa poslodavcima.

Prijavite se  i dođite da vidite da prvi razgovor za posao ne mora biti jako stresan i iskoristite priliku da pitate HR stručnjake poznatih firmi koje posluju u Zaječaru.

Ovog puta svoj prvi razgovor za posao imaćete priliku da obavite sa HR stručnjacima iz Heinekena, Manpower grupe i VIP mobile-a.

Timočki omladinski centar organizuje „Realne susrete sa poslodavcima“ na kojima će te imati priliku da se upoznate sa HR (Human Resources) stručnjacima iz poznatih kompanija, i da baš od njih, koji su zaduženi za zapošljavanje novih radnika, dobijete savete kako da poboljšate vaš CV i motivaciono pismo, ali i kako da što bolje pokažete svoje kvalitete na intervjuu za posao.

Ukoliko imate svoj CV i motivaciono pismo, možete nam poslati na konkurs@toc.rs do 1. novembra (naslov mejla: Realni sureti), a mi ćemo proslediti našim HR stručnjacima koji će ih pregledati i dati vam sugestije kako da ih unapredite. Ukoliko nemate CV, možete da ga napravite za ovu priliku, a motivacino pismo napišite za vaš posao iz snova. 🙂

Susret sa HR-ovima je zakazan za 9. novembar, u 11h, kada ćemo u prijatnoj atmosferi organizovati razgovore za posao.

Dođite da razbijemo bauk zvani „razgovor za posao“ i naučite od onih koji su veoma iskusni u ovom polju.

Vidimo se.

Realni susreti sa poslodavcima se organizuju u okviru projekta „Osnaži se, pokreni se“ koji sprovodi Timočki Omladinski Centar, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.