Timočki omladinski centar – FrameWork – kreativno preduzeće za organizaciju događaja

Timočki omladinski centar, organizacija korz čije programe je od njenog osnivanja 2004. godine, pa do danas prošlo preko 25000 mladih ljudi. TOC se bavi pitanjima omladinske politike, podstiče omladinski aktivizam i participaciju, a kao takav prepoznat je na loklanom, nacionalnom i međunarodnom nivou.

Tim TOC-a, ovu priznatu i prepoznatu organizaciju vidi kao održivu organizaciju koja ulaže u mlade, koja će svoja dosadašnja znanja i veštine ponuditi zajednici i komercijalnim klijentima, kao organizaciju koja na jednom mestu okuplja mlade kreativne ljude. Ovo je tim TOC-a uradio, a i nastaviće da radi transformacijom kreativno preduzeće FrameWork, koje se bavi organizacijom događaja, i koje okuplja mlade ljude i preduzetnike koji svoje usluge mogu da ponude klijentima kako bi na što bolji način organizovali svoje događaje.

Mladi ljudi, okupljeni u TOC timu odlučili su se baš za organizaciju događaja zato što to vole da rade i rade kvalitetno, zato što imaju dugogodišnje iskustvo u organizaciji različitih događaja, samostalno su ili u partnerstvu sa nekim organizovali preko 100 događaja poput konferencija, sastanaka, sajmova, obuka, festivala, koncerata, izložbi i drugih javnih događaja.

Prednost TOC tima i FrameWorka je ta što u Timočkoj krajini, na čije tržište su se i fokusirali kada je organizacija događaja u pitanju, nepostoji nijedan konkurent koji pruža ovaj tip usluga, a firme i preduzeća koja posluju u Timočkoj krajini nemaju sopstvene kapacitete za organizaciju događaja.

FrameWork kreativno preduzeće nudi planiranje i organizovanje događaja za klijente iz sektora privrede, civilnog društva i javnih ustanova, sa fokusom na klijente iz Timočke Krajine.

Od tim FreamWorka možete dobiti ukupno planiranje događaja (strategija, koncept, definisanje programa, izrada operativnih planova i budžeta), pronalaženje i ugovaranje prostora, brendiranje prostora, obezbeđivanje tehničke podrške (oprema, osoblje), komunikacija sa govornicima, pozivanje gostiju, organizacija boravka gostiju, dizajn, priprema i štampa materijala, ketering, PR, mediji i druge promotivne usluge. Kongresi i korporativni sastanci, sajmovi, konferencije, simpozijumi, okrugli stolovi, seminari, treninzi, komercijalne i promotivne kampanje, dizajn, umetnost i kultura (muzički i umetnički događaji), ceremonije i proslave, masovni događaji na otvorenom, press konferencije, promocije i prezentacije takođe deo su ponude koju FrameWork kreativno preduzeće nudi svojim klijentima.

Timočki omladinski centar i FrameWork kreativno preduzeće u narednom periodu planiraju nastavak svoje trransformacije i kroz opremanje CO- Wokring prostora za kreativno delovanje. Prostor bi bio namenjen mladim frilenserima i preduzetnicima, predstavljao bi lokalnu podrška mladim preduzetnicima. Mesto gde će mladi sa preduzetničkim idejama ili već započetim biznisom, moći da razvijaju svoje poslovne ideje, imaju sastanke sa klijentima, dodatno se edukuju. CO-working adekvatan prostor u kome mladi preduzetnici svoju preduzetničku ideju mogu da razviju i započnu budući preduzetnici, ali nastave mlada mikro, mala i srednja preduzeća.

Agencija za privredne registre – osnovni poslovni podaci o registraciji:
Poslovno ime: FrameWork doo Zaječar
PIB: 109378533
Mat. br. 21171441
Šifra delatnosti: 8230 – Organizovanje sastanaka i sajmova
Kontakt: framework@toc.rs