Web tim „Bor030“ – Proizovdnja i distribucija medijskog sadržaja „bor030.net“

Web tim „Bor030“ , nastaje 2004. godine, kada je tim sastavljen od borskih srednjoškolaca pokrenuo sajt bor030.net. Već 2005. godine registruju udruženje građana nakon čega se priča web tima sve više razvija. Nerednih godina pokrenuli su inicijativa za osnivanje Borske internet organizacije, organizovali BlogOpen, razvili su zajednicu na društvenim mrežama, 2013. godine registrovali su javno glasilo (medij), a učešćem u projektu Pomak 2.0 želeli da svoju transformaciju privedu kraju registorvanjem privredne delatnosti. Ovo tranfromacijom ne prestaje i njihov razvoj i napredak.

Jasno su prepoznali očiglednu priliku koja postoji na lokalnom tržištu i doneli poslovnu odluku da ljudske resurse, dugogodišnje iskustvo, mrežu kontakata i vrhunsku profesionalnu opremu iskoriste kako bi tržištu ponudili set najkvalitetnijih usluga u oblasti marketinga, medija i informacionih tehnologija.

Web tim „Bor 030“ čini grupa mladih i posvećenih profesionalaca, koji su kroz bogato iskustvo razvili specifičan pristup u radu sa klijentima, sa kojima zajednički dolaze do najboljih rešenja.

Ono što oni nude su tehnološke usluge (Izrada svih vrsta internet prezentacija, optimizacija sajtova (SEO), grafički dizajn i priprema marketing materijala svih vrsta, profesionalno fotografisanje i obrada slike, video produkcija i produkcija video i reklamnih spotova, produkcija i plasiranje multimedijlnih sadržaja prilagođenih mladima), kao i konsalting usluge (Izrada SEO strategije, konsalting u oblasti internet marketinga, vođenje kampanja na društvenim mrežama, planiranje i realizacija internet kampanja, PR usluge i kreiranje PR i medijskih sadržaja, organizovanje konferencija za medije).

Ciljnu grupu, potencijalne klijente Web tima Bor030 predstavljaju mala i srednja preduzeća, lokalne samouprave, javna preduzeća i ustanove, kao i mediji iz Borskog i Zaječarskog okruga. Prodajom usluga svojoj ciljnoj grupi, Web tim Bor030 doprineće samoodrživosti svog udruženja, a samim tim i razvijanju i poboljšanju svojih usluga.